Niven

21-07-2018

Op 21 juli ben ik met Marjolein en Gittan naar Niven in Rijswijk geweest. Dit was voor mij een hele verrassing omdat ik dit als cadeau voor mijn verjaardag gekregen. Het leuke aan Niven is, is dat het een 80/20 restaurant is. Dit betekent dat 80% uit groente bestaat en 20% uit vlees of vis. Daarnaast bestaat 80% uit lokale producten en 20% van producten van verder weg. Als laatste is 80% biologisch en 20% verantwoord. Een goed verhaal om mee te beginnen dus!

Als cadeau kreeg ik een 18, ja je leest het goed, een 18 gangen diner! Bizar toch!

Hierbij een overzichtje waar deze 18 gerechtjes uit bestonden:

Studentenhaver| Kip Citroen| Olijf Zoet Zout| Spongecake| Gin Fizz| Algen en Bladgoud| Pornstar en Champagne| Framboos en Roos| Oester en Kroepoek| Tartaar| Tonijn| Perzik| Carpaccio| Pizza| Wonton Gamba| Gambini| Shiso en Sambai| Carbonara| Paddestoel| Procureur| Kaasplankje maar dan anders| Kokos en Limoen| Rood fruit en Marshmellow

Zoals je bovenstaand kunt zien gaan de gerechten van heel bekend naar heel uniek, maar laat je door de naam niet op het verkeerde been zetten. Zo is de carpaccio niet van vlees en is de carbonara ook geheel eigentijds.

Om het verrassingselement niet te verpesten zou ik zeggen ervaar het zelf want ik vond het een avond om niet meer te vergeten!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin