Bord'Eau

05-07-2017

Op mijn verjaardag besloten mijn toenmalige huisgenootje Anne Sophie en ik ons zelf maar eens goed te verwennen! Zo zijn we naar mijn oude werk Hotel De L'Europe geweest en hebben we gelunched bij Bord'Eau. Dit was een heerlijke ervaring omdat het ten eerste leuk was om oud collega's weer terug te zien. Gelijk kregen we al een bubbels van de General Manager en zo bleven we maar verwend worden!

Het was ook erg gaaf om eindelijk het beroemde appeltje van Bord’Eau te proeven. Dit is echt een begrip in de culinaire wereld (zie ook hieronder, dan begrijp je waarom).

Op dit moment zit Richard van Oostenbrugge niet meer bij Bord’Eau maar hij heeft nu een eigen restaurant 212, hier hoop ik binnenkort snel een keer naartoe te kunnen gaan! Maar ook Bord’Eau heeft niet stilgezeten onder leiding van Bas van Kranen. Dus hierbij weer twee interessante restaurants voor op het lijstje!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin